Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Stoelmassage

Massagepraktijk Rotterdam

Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte massage van nek, rug en schouders op een speciale stoel. De massage gaat over de kleren heen en kan daarom om vrijwel elke gewenste locatie uitgevoerd worden. Het is dus ook mogelijk bij bedrijven, evenementen en dergelijke. In overleg

De bamboe stoelmassage is een massage waarmee ik door het gebruik van mijn handen en een bamboestok een ontspannende dieptemassage kan geven die de spieren optimaal tot ontspanning brengen.

De Indiaanse hoofdmassage is een variant op de stoelmassage. Hierbij wordt behalve nek, rug en schouders ook het hoofd en gezicht meegenomen.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Priscilla Houwen
mei 26, 2024

Jolanda is rustig, vakkundig en werkelijk uitzonderlijk! Na al veel massages gehad te hebben van Jolanda, is geen enkele massage hetzelfde geweest, maar wel altijd even fijn! Zoooo ontspannend!!!!

google
Willem
april 24, 2024

Geweldige massage van een lieve vrouw. Kom er al 14 jaar regelmatig en ga erna altijd helemaal ontspannen de deur uit!

google
Rebecca de Bel
april 12, 2024

Geweldige massages Kom er al jaren en ga ook nooit meer weg

google
Jan Troost
april 11, 2024

Een aanrader voor een bizondere ontspanningsmassage, beleef het zelf door snel een afspraak te maken. Na eenmaal volgen er ongetwijfeld meer.

google
wil weeda
april 9, 2024

Altijd een heerlijke massage Kundig en vriendelijke vrouw

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.