Over Jolanda

Na vele jaren als boekhoudkundig medewerkster gewerkt te hebben ontstond in 2006 de mogelijkheid om in plaats van met mijn hoofd met mijn gevoel, met mijn handen te gaan werken! Vanaf die tijd heb ik mijn eigen massagepraktijk.

Sinds die tijd heb ik mij, door regelmatig nieuwe cursussen en trainingen te volgen, ontwikkeld tot een allround masseuse die zowel klassieke als specialistische massages geeft.

In 2015 heb ik de training massage bij kanker gevolgd en kortgeleden de basiscursus werken met klankschalen. Nog dit jaar volgen de cursus Klankschaalmassage deel 1 en de cursus cupping.

Ik ben regelmatig werkzaam op beurzen, markten, evenementen, bedrijven en gezondheidsinstellingen. Ook verleen ik vaak mijn medewerking aan verwendagen (vaak voor kankerpatiënten). Tevens ben ik één van de vaste masseurs bij het inloophuis De Boei voor kankerpatiënten.

Een cliënte zei eens na afloop: “Voor het eerst sinds maanden zit ik weer in mijn gevoel in plaats van in mijn hoofd” Ik denk dat dat tekenend is voor mijn manier van werken.

Masseuse Jolanda
Nekmassage
Massage Rotterdam

Lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Eén van de doelen van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is ondersteuning bieden aan de professionele ontwikkeling van de stoelmasseurs en het bevorderen van deskundigheid. De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs bewaakt en bevordert de kwaliteit en deskundigheid van aangesloten stoelmasseurs. Elk lid moet de gedragscode onderschrijven en naleven.

Traditionele massage – Hotstone massage – Hoofdpijnmassage – Stoelmassage – Massage bij kanker – Voetmassage