Zwangerschapsmassage

Je hebt het druk. Op het werk moeten nog dingen afgemaakt worden maar de kinderkamer moet ook nog ingericht worden. Juist in deze periode is het heel goed om even te ontspannen. Even stilstaan bij jezelf en je baby. Je baby leeft en groeit in jouw buik en zit letterlijk in jouw energie, voelt jouw ademhaling, hoort jouw hartslag en merkt jouw emoties op. Mooie muziek en een rustige omgeving hebben ook invloed op je kindje. Tijdens de zwangerschap werk je ook een relatie met je kindje.

Vermoeidheid, slapeloosheid en eventuele angst voor de bevalling veroorzaken stress in je lichaam. Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten verminderen, maar ook geestelijke en emotionele spanningen.

Lymfedrainage tijdens de zwangerschap kan helpen bij opgezette armen en benen maar is ook goed voor de algehele weerstand. De rugmassage gebeurt in zijligging. Een ontspannende zwangerschapsmassage kan ondersteunend zijn, zowel fysiek als gevoelsmatig, voor jezelf en voor je kindje.

Over Jolanda

Massages

Prijzen

Lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Eén van de doelen van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is ondersteuning bieden aan de professionele ontwikkeling van de stoelmasseurs en het bevorderen van deskundigheid. De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs bewaakt en bevordert de kwaliteit en deskundigheid van aangesloten stoelmasseurs. Elk lid moet de gedragscode onderschrijven en naleven.

Traditionele massage – Hotstone massage – Hoofdpijnmassage – Stoelmassage – Massage bij kanker – Voetmassage