Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Klankschaalmassage

Massagepraktijk Rotterdam

Klankschaalmassage

Een klankschaal is een instrument in de vorm van een schaal die vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen. Klankschalen zijn oorspronkelijk afkomstig uit de omgeving van Tibet. De schalen hebben een bijzondere harmoniserende natuurklank die mensen raakt.

Naast de klank heeft de schaal ook een trilling die zich door het hele lichaam verplaatst.  Als je een steen in het water gooit, zie je de rimpels nog ver daar om heen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Daardoor verplaatsen deze trillingen zich ook zo snel en makkelijk door ons lichaam. Door die klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een massage. Elk lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is de trillingsfrequentie lager.

Klankschaalmassage is ook zeer geschikt bij kinderen, ouderen, mensen met dementie, autisme, ADHD.

Bij een klankschaal massage ga je gekleed op de tafel liggen en worden de schalen op het lichaam geplaatst en om en om aangeslagen. De klankschaalmassage is goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten, stress spanningen. De concentratie kan verbeteren, slapeloosheidsklachten verminderen. Er ontstaat meer balans tussen lichaam en geest, meer balans de linker en de rechterhersenhelft.  Hierdoor krijg je ook meer energie en kun je beter omgaan met stress. Ik zie in mijn praktijk dat een klankschaalmassage vaak een nog diepere ontspanning geeft dan  een gewone massage.  De massage werkt verstillend en harmoniserend. De klankschaalmassage kan apart als volledige massage geboekt worden. Vaak geef ik de klankschaalmassage ook in combinatie met een andere massage.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Willem
april 24, 2024

Geweldige massage van een lieve vrouw. Kom er al 14 jaar regelmatig en ga erna altijd helemaal ontspannen de deur uit!

google
Rebecca de Bel
april 12, 2024

Geweldige massages Kom er al jaren en ga ook nooit meer weg

google
Jan Troost
april 11, 2024

Een aanrader voor een bizondere ontspanningsmassage, beleef het zelf door snel een afspraak te maken. Na eenmaal volgen er ongetwijfeld meer.

google
wil weeda
april 9, 2024

Altijd een heerlijke massage Kundig en vriendelijke vrouw

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.