Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Klankschaalmassage

Massagepraktijk Rotterdam

Klankschaalmassage

Een klankschaal is een instrument in de vorm van een schaal die vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen. Klankschalen zijn oorspronkelijk afkomstig uit de omgeving van Tibet. De schalen hebben een bijzondere harmoniserende natuurklank die mensen raakt.

Naast de klank heeft de schaal ook een trilling die zich door het hele lichaam verplaatst.  Als je een steen in het water gooit, zie je de rimpels nog ver daar om heen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Daardoor verplaatsen deze trillingen zich ook zo snel en makkelijk door ons lichaam. Door die klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een massage. Elk lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is de trillingsfrequentie lager.

Klankschaalmassage is ook zeer geschikt bij kinderen, ouderen, mensen met dementie, autisme, ADHD.

Bij een klankschaal massage ga je gekleed op de tafel liggen en worden de schalen op het lichaam geplaatst en om en om aangeslagen. De klankschaalmassage is goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten, stress spanningen. De concentratie kan verbeteren, slapeloosheidsklachten verminderen. Er ontstaat meer balans tussen lichaam en geest, meer balans de linker en de rechterhersenhelft.  Hierdoor krijg je ook meer energie en kun je beter omgaan met stress. Ik zie in mijn praktijk dat een klankschaalmassage vaak een nog diepere ontspanning geeft dan  een gewone massage.  De massage werkt verstillend en harmoniserend. De klankschaalmassage kan apart als volledige massage geboekt worden. Vaak geef ik de klankschaalmassage ook in combinatie met een andere massage.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

Top massage in Rotterdam bedankt weer!

De massage was zo ontspannend en verjongend. Jolanda was erg aardig voor me, en de omgeving was zeer rustgevend. Ik zou deze plek zeker aanbevelen voor iedereen die een goede massage nodig heeft!

google
Harold Gloria
maart 27, 2023

Als je lekker wilt genieten van een massage moet je hier wezen!

google
Bonneyanne Bekooy
maart 16, 2023

Ik heb hier een geweldige ontspanningsmassage gehad. Joland was zeer vriendelijk, en de sfeer was erg ontspannend. Ik voelde me helemaal vernieuwd na de massage. Ik zal zeker terugkomen

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Deborah Moore
oktober 23, 2022

Laat me hier al een tijdje masseren en ik loop altijd tevreden de deur uit!

google
Allison Jones
oktober 22, 2022

Weer heerlijk genoten van de massage van Jolanda!

google
Paul Fowler
oktober 22, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Daniela Bergemann
oktober 18, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.