Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Zwangerschapsmassage

Massagepraktijk Rotterdam

Zwangerschapsmassage

Je hebt het druk. Op het werk moeten nog dingen afgemaakt worden maar de kinderkamer moet ook nog ingericht worden. Juist in deze periode is het heel goed om even te ontspannen. Even stilstaan bij jezelf en je baby. Je baby leeft en groeit in jouw buik en zit letterlijk in jouw energie, voelt jouw ademhaling, hoort jouw hartslag en merkt jouw emoties op. Mooie muziek en een rustige omgeving hebben ook invloed op je kindje. Tijdens de zwangerschap werk je ook aan een relatie met je kindje.

Vermoeidheid, slapeloosheid en eventuele angst voor de bevalling veroorzaken stress in je lichaam. Een massage kan lichamelijke klachten verminderen, maar ook geestelijke en emotionele spanningen.

Lymfedrainage tijdens de zwangerschap kan helpen bij opgezette armen en benen maar is ook goed voor de algehele weerstand. De rugmassage gebeurt in zijligging. Een ontspannende massage kan ondersteunend zijn, zowel fysiek als gevoelsmatig, voor jezelf en voor je kindje.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

Top massage in Rotterdam bedankt weer!

De massage was zo ontspannend en verjongend. Jolanda was erg aardig voor me, en de omgeving was zeer rustgevend. Ik zou deze plek zeker aanbevelen voor iedereen die een goede massage nodig heeft!

google
Harold Gloria
maart 27, 2023

Als je lekker wilt genieten van een massage moet je hier wezen!

google
Bonneyanne Bekooy
maart 16, 2023

Ik heb hier een geweldige ontspanningsmassage gehad. Joland was zeer vriendelijk, en de sfeer was erg ontspannend. Ik voelde me helemaal vernieuwd na de massage. Ik zal zeker terugkomen

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Deborah Moore
oktober 23, 2022

Laat me hier al een tijdje masseren en ik loop altijd tevreden de deur uit!

google
Allison Jones
oktober 22, 2022

Weer heerlijk genoten van de massage van Jolanda!

google
Paul Fowler
oktober 22, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Daniela Bergemann
oktober 18, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.