Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Massage bij kanker

Massagepraktijk Rotterdam

Massage bij kanker

Een cliënte zei een keer na afloop van de massage: “Voor het eerst sinds maanden zit ik weer in mijn gevoel in plaats van in mijn hoofd”. Ik denk dat ze hier kernachtig weergeeft wat een massage kan doen voor iemand die kanker heeft of heeft gehad.

Na de diagnose kanker kom je in een trein waar je niet in wilt zitten en die maar voortraast weet ik helaas ook uit eigen ervaring. Zware behandelingen met de nodige bijwerkingen en operaties, je lichaam gaat er anders uit zien waardoor het gevoel van eigenwaarde minder kan worden. Heel veel spanningen, stress en onzekerheid. Het grijpt diep in op leven. Dit kost veel energie en die energie heb je eigenlijk hard nodig voor het herstel van je lichaam. Soms raak je ook een beetje het contact met je lichaam kwijt.

Een massage kan hierin ontspanning brengen. Even niet medisch aangeraakt worden. Je kunt weer contact maken met je eigen lichaam zoals dat er nu uit ziet. Een massage kan ook je slaap verbeteren, de bijwerkingen van de behandelingen verminderen, de darmwerking verbeteren en ook zorgen voor een sneller herstel na narcose. Massage kan angst en depressie verminderen, Ik heb een specialisatie massage en kanker gevolgd zodat ik goed op de hoogte ben van behandelingen en mogelijke bijwerkingen. Daardoor kan ik een massage geven die aangepast is aan jouw conditie. Dit kan in mijn praktijk gebeuren maar desgewenst ook op locatie.

Bel of mail mij voor een afspraak om te bekijken wat ik met mijn massages voor jou en je lichaam kan betekenen.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Priscilla Houwen
mei 26, 2024

Jolanda is rustig, vakkundig en werkelijk uitzonderlijk! Na al veel massages gehad te hebben van Jolanda, is geen enkele massage hetzelfde geweest, maar wel altijd even fijn! Zoooo ontspannend!!!!

google
Willem
april 24, 2024

Geweldige massage van een lieve vrouw. Kom er al 14 jaar regelmatig en ga erna altijd helemaal ontspannen de deur uit!

google
Rebecca de Bel
april 12, 2024

Geweldige massages Kom er al jaren en ga ook nooit meer weg

google
Jan Troost
april 11, 2024

Een aanrader voor een bizondere ontspanningsmassage, beleef het zelf door snel een afspraak te maken. Na eenmaal volgen er ongetwijfeld meer.

google
wil weeda
april 9, 2024

Altijd een heerlijke massage Kundig en vriendelijke vrouw

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.