Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Massage bij kanker

Massagepraktijk Rotterdam

Massage bij kanker

Een cliënte zei een keer na afloop van de massage: “Voor het eerst sinds maanden zit ik weer in mijn gevoel in plaats van in mijn hoofd”. Ik denk dat ze hier kernachtig weergeeft wat een massage kan doen voor iemand die kanker heeft of heeft gehad.

Na de diagnose kanker kom je in een trein waar je niet in wilt zitten en die maar voortraast weet ik helaas ook uit eigen ervaring. Zware behandelingen met de nodige bijwerkingen en operaties, je lichaam gaat er anders uit zien waardoor het gevoel van eigenwaarde minder kan worden. Heel veel spanningen, stress en onzekerheid. Het grijpt diep in op leven. Dit kost veel energie en die energie heb je eigenlijk hard nodig voor het herstel van je lichaam. Soms raak je ook een beetje het contact met je lichaam kwijt.

Een massage kan hierin ontspanning brengen. Even niet medisch aangeraakt worden. Je kunt weer contact maken met je eigen lichaam zoals dat er nu uit ziet. Een massage kan ook je slaap verbeteren, de bijwerkingen van de behandelingen verminderen, de darmwerking verbeteren en ook zorgen voor een sneller herstel na narcose. Massage kan angst en depressie verminderen, Ik heb een specialisatie massage en kanker gevolgd zodat ik goed op de hoogte ben van behandelingen en mogelijke bijwerkingen. Daardoor kan ik een massage geven die aangepast is aan jouw conditie. Dit kan in mijn praktijk gebeuren maar desgewenst ook op locatie.

Bel of mail mij voor een afspraak om te bekijken wat ik met mijn massages voor jou en je lichaam kan betekenen.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

Top massage in Rotterdam bedankt weer!

De massage was zo ontspannend en verjongend. Jolanda was erg aardig voor me, en de omgeving was zeer rustgevend. Ik zou deze plek zeker aanbevelen voor iedereen die een goede massage nodig heeft!

google
Harold Gloria
maart 27, 2023

Als je lekker wilt genieten van een massage moet je hier wezen!

google
Bonneyanne Bekooy
maart 16, 2023

Ik heb hier een geweldige ontspanningsmassage gehad. Joland was zeer vriendelijk, en de sfeer was erg ontspannend. Ik voelde me helemaal vernieuwd na de massage. Ik zal zeker terugkomen

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Deborah Moore
oktober 23, 2022

Laat me hier al een tijdje masseren en ik loop altijd tevreden de deur uit!

google
Allison Jones
oktober 22, 2022

Weer heerlijk genoten van de massage van Jolanda!

google
Paul Fowler
oktober 22, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Daniela Bergemann
oktober 18, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.