Massage-jolanda.nl - Massagepraktijk uit Rotterdam

Voetmassage

Massagepraktijk Rotterdam

Voetmassage

Voeten weerspiegelen de ziel. Wij zitten veel in ons hoofd. Alleen al daarom is een voetmassage heerlijk om weer eens met beide benen op de grond te staan. In de voeten zie je het lichaam weerspiegeld. Je kunt alle organen terug vinden in de voeten.

Ik gebruik ontspanningstechnieken en ik neem de reflexzones mee. De reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels.

Ik maak o.a. gebruik van de Vital Feet Bowl. De Vital Feet Bowl is een schaaltje gemaakt van Kaash, een bijzondere legering van koper en tin. Samen met de Vital Feet Ghee heeft dit een ontspannend en versterkend effect. Met dit schaaltje worden de voeten met de ghee in cirkelvormige bewegingen gemasseerd. Bijzonder rustgevend en energetiserend.

Lymfedrainage

Regelmatig pas ik de lymfedrainage toe als voetreflex. Lymfedrainage heeft een positief effect op de algemene weerstand. Zaken die niet (meer ) bij je horen kunnen onschadelijk gemaakt worden en sneller afgevoerd worden. Het heeft een lichamelijke werking maar ook een energetische werking. Spanningen en emoties die niet van jou zijn kunnen sneller worden afgevoerd. Lymfedrainage is aan te raden bij een onevenwichtig zenuwstelsel, concentratie problemen, migraine, na een narcose, tijdens en na een vasten periode, kneuzingen, blauwe plekken of gewoon als onderhoudsbeurt.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

Top massage in Rotterdam bedankt weer!

De massage was zo ontspannend en verjongend. Jolanda was erg aardig voor me, en de omgeving was zeer rustgevend. Ik zou deze plek zeker aanbevelen voor iedereen die een goede massage nodig heeft!

google
Harold Gloria
maart 27, 2023

Als je lekker wilt genieten van een massage moet je hier wezen!

google
Bonneyanne Bekooy
maart 16, 2023

Ik heb hier een geweldige ontspanningsmassage gehad. Joland was zeer vriendelijk, en de sfeer was erg ontspannend. Ik voelde me helemaal vernieuwd na de massage. Ik zal zeker terugkomen

google
Rita 's Massagepraktijk
februari 13, 2023

Ik heb goede ervaring met massage bij Jolanda. Ze is erg kundig.luistert goed en er gaat een rust van haar uit. Ik voel me altijd weer herboren en raad haar aan

google
Deborah Moore
oktober 23, 2022

Laat me hier al een tijdje masseren en ik loop altijd tevreden de deur uit!

google
Allison Jones
oktober 22, 2022

Weer heerlijk genoten van de massage van Jolanda!

google
Paul Fowler
oktober 22, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Daniela Bergemann
oktober 18, 2022

DIkke aanrader als je opzoek bent naar een goedwerkende massage!

google
Frenkie Frenkie
september 24, 2022

Jolanda geeft geweldige massages. Zelf geef ik de voorkeur aan een ontspanningsmassage. Haar zachte handen vergeten geen enkel deel van je lichaam. Jolanda geeft met passie gehoor aan je wensen. Haar volle lichaam is tevens een lust.